Komme i gang med NortonLifeLock-abonnementet

Har du lastet ned Enhetssikkerhet?

Når du har kjøpt et NortonLifeLock-abonnement, må du laste ned og installere Enhetssikkerhet på hver enkelt enhet for å få beskyttelse.

Nedlasting er enkelt: Logg på kontoen og klikk på Last ned. Hvis du trenger mer detaljerte instruksjoner, kan du lese Installere Norton Enhetssikkerhet.

Du kan laste den ned på flere enheter avhengig av abonnementet ditt.

Er beskyttelsen slått på?

Dobbeltklikk på Norton-ikonet på skrivebordet etter at du har installert og se etter om Norton-vinduet blir grønt. Hvis sikkerhetsstatusen til Norton er grønn, angir det at datamaskinen har beskyttelse.

Hvis statusen er rød eller oransje, er det mulig at enkelte funksjoner i Norton Enhetssikkerhet ikke er aktivert eller fungerer som de skal. I de fleste tilfeller løser du disse problemene ved å klikke på Reparer nå-knappen.

Kontroller også at du installerer de nyeste oppdateringene for operativsystemet og at du oppdaterer alle andre programmer med jevne mellomrom når leverandørene utgir oppdateringene.

Har du beskyttelse for privatlivet ditt på nettet?

Hvis du bruker Norton 360, har du funksjonen Norton Secure VPN*, som bidrar til å beskytte privatlivet ditt på nettet når informasjon sendes og mottas via trådløse nettverk eller via kablede og mobile tilkoblinger.

Du må laste ned og installere programmet på hver enkelt enhet for å få hjelp med å beskytte privatlivet ditt på nettet for den aktuelle enheten.

Hvis du har kjøpt Norton Secure VPN separat, kan du laste det ned på kompatible enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, leser duKomme i gang med Norton Secure VPN.

* Norton Secure VPN er bare tilgjengelig i visse land.

Har enhetene til barna dine beskyttelse? ...og filene og passordene dine også?

Abonnementet kan inkludere funksjonene Norton Cloud Backup** og Norton Family Foreldrestyring^. Norton Family Parental Control gjør det enklere å overvåke barnas Internett-bruk. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Komme i gang med Norton Family. Du kan bruke funksjonen Norton Could Backup når du vil sikkerhetskopiere viktige dokumenter og data. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Aktivere Norton Cloud Backup.

Du kan bruke funksjonen Norton Password Manager til å lagre alle passordene dine så du ikke trenger å huske dem. Våre leserutvidelser fyller dem automatisk sikkert ut når du trenger det. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Legge til utvidelser for Norton-nettleser.

^ Funksjonene i Norton Family Foreldrestyring støttes ikke på Mac.

** Funksjonen Norton Cloud Backup støttes ikke på Mac. Krever at enheten har en Internett- eller dataplan og at den er slått på.

Ser du etter fakturaen eller abonnementsstatusen?

Logg på Min Norton for å behandle Norton-abonnementet.

Du kan laste ned fakturaer, se bestillingsloggen eller oppdatere betalingsinformasjonen og e-postadressen i Min Norton.

Du kan også se enhetene som beskyttes av abonnementet. Du kan til og med frigjøre en lisens for å beskytte en ny enhet.