Finn ut hva du kan gjøre når det gjøres en uautorisert endring på Norton-kontoen

Vi sender en e-postmelding til den registrerte e-postadressen når visse endringer gjøres på Norton-kontoen. E-postmeldingen sendes fra no-reply@mylogin.norton.com.

E-postvarslinger sendes hvis følgende informasjon endres eller oppdateres,

• E-postadresse

Hvis e-postadressen endres, sendes en varsling til både den gamle og den nye e-postadressen.

• Norton-kontopassord

• Betalingsinformasjon

• Navn, adresse og mobiltelefon

• Tofaktorgodkjenning

Hvis hverken du eller noen du har godkjent for å disponere kontoen, har bedt om denne endringen, gjør du følgende:

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v110091489
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 06/09/2023