Laste ned Norton-produktet du har kjøpt i en butikk

Du må opprette en Norton-konto eller legge det kjøpte produktet på en eksisterende konto for å installere Norton-produkter du har kjøpt i en butikk eller fra et tredjeparts nettsted.

Legge til det kjøpte produktet på kontoen og installere Norton

Under installasjonsprosessen blir du spurt om du vil registrere deg for Nortons tjeneste for automatisk fornying. Les Hjelp for Nortons tjeneste for automatisk fornying.

1. Gå til norton.com/enroll fra nettleseren.

2. Klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Klikk på Angi en ny produktnøkkel på siden Kom i gang.

4. Angi produktnøkkelen og klikk på >.

Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

Hvis du har kjøpt en eskeversjon av produktet på Internett eller i en lokal butikk, finner du produktnøkkelen inne i esken, enten på et klistremerke eller trykt på et kort i esken.

Abonnementet starter når du skriver inn nøkkelen som du finner på produktkortet eller e-posmeldingen med ordrebekreftelsen. Denne nøkkelen har 25 tegn.

Hvis du ser meldingen «Ugyldig produktnøkkel», kan du lese Melding: «Ugyldig produktnøkkel».

5. Les Lisens- og tjenesteavtalen og klikk på Godta.

6. På siden Godkjenning av årlig automatisk fornying oppdater du faktureringsadressen og kredittkortinformasjonen.

7. Les Godkjenning av betaling for abonnement og automatisk fornying og klikk på Slå på automatisk fornying eller Start abonnement.

8. Klikk på Godta og last ned.

• Hvis du har mer enn ett Norton-produkt på kontoen din, velger du produktet du vil laste ned, og klikker på Neste.

• Hvis du er bruker Norton Security Platinum, velger du produktet du vil installere, og klikker på Neste.

• Klikk på Last ned flere hvis produktet du vil laste ned, ikke vises på listen.

9. Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når du kjører installasjonsprogrammet for Norton, blir produktet automatisk nedlastet, installert og aktivert. Enheten viser gjeldende beskyttelsesstatus. Du kan installere ekstra programvare fra Norton-kontoen.

Hvis løsningen ovenfor ikke fungerte, kan du prøve en av følgende fremgangsmåter:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v101779430
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 11/08/2020