Meldingen «Ugyldig produktnøkkel»

Denne feilen vises når produktnøkkelen er skrevet feil, eller hvis produktnøkkelen er for et annet produkt/versjon.

Pass på at nøkkelen skrives inn riktig

Skriv produktnøkkelen igjen. Pass på at du skriver den eksakt som den står. Produktnøkkel er en kombinasjon av bokstaver og tall. Den inneholder ikke spesialtegn.

Hvis du har kjøpt en eskeversjon av produktet på Internett eller hos en lokal forhandler, finner du produktnøkkelen inni esken eller på et kort i esken.

Feilsøk vanlige problemer tilknyttet produktnøkler

«Produktnøkkelen er annullert og ikke lenger gyldig»

Produktnøkkelen du oppga er rapportert som stjålet. Norton har iverksatt tiltak for å blokkere videre bruk av nøkkelen. For mer informasjon, se Tilbakekalt produktnøkkel.

«Vi er i ferd med å aktivere denne produktnøkkelen».

Nøkkelaktiveringen pågår og vil ta litt tid. Prøv igjen om litt.

«Denne produktnøkkelen er ikke lenger gyldig».

Produktnøkkelen du oppga er ikke lenger gyldig. Du må kjøpe en ny nøkkel for å holde enhetene dine beskyttet.

Denne produktnøkkelen er deaktivert.

Produktnøkkelen du oppga er deaktivert. Du må kjøpe en ny nøkkel for å holde enhetene dine beskyttet.

Denne produktnøkkelen er refundert og ikke lenger gyldig.

Produktnøkkelen du oppga er refundert og kan ikke lenger brukes. Du må kjøpe en ny nøkkel for å holde enhetene dine beskyttet.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve følgende løsninger:

Laste ned og installere riktig produkt

Bekreft at du har angitt produktnøkkelen riktig. Hvis du vil laste ned og installere den nyeste versjonen av produktet som er registrert på kontoen, ser du Laste ned og installere Norton Enhetssikkerhet.

Logge på riktig Norton-konto

Hvis du har mer enn én Norton-konto, må du bekrefte at produktnøkkelen du har angitt, er registrert på Norton-kontoen du er pålogget.

Logg på kontoen , kontroller om produktnøkkelen du oppga er tilgjengelig på siden Mitt abonnement.

Oppdatere til den nyeste versjonen av Norton-produktet

1. Gå til Norton oppdateringssenter.

2. Klikk på Oppdater nå.

Hvis ikke nedlastingen starter automatisk, laster du ned programmet manuelt.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere Norton-produktet til den nyeste versjonen. Når den nyeste versjonen er installert, aktiverer du produktet med produktnøkkelen.

Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate

1. Logg på kontoen.

2. Du finner produktnøkkelen på siden Mitt abonnement under Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

Noter deg eller kopier produktnøkkelen.

3. Åpne Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate.

4. Klikk på Aktiver nå.

5. Skriv inn produktnøkkelen for Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate og klikk på Aktiver nå.

Hvis du ser feil under aktiveringen, er det sannsynlig at produktnøkkelen du har skrevet inn, er feil, eller at den er for et annet produkt. Kontroller at du har skrevet inn produktnøkkelen riktig, og prøv å aktivere på nytt.

Vanlige feil når du skriver inn produktnøkkel

• Mellomrom i produktnøkkelen genererer en feilmelding.

• Husk å oppgi lisensinformasjonen for det spesifikke produktet du bruker. Lisensinformasjonen for ett Norton-produkt kan ikke byttes med informasjonen for et annet Norton-produkt.

Du kan for eksempel ikke bruke produktnøkkelen for Nortons enhetssikkerhetsprodukt for å aktivere Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate. Du finner produktnøkkelen for Norton Utilities Premium eller Norton Utilities Ultimate på siden Mitt abonnementkontoen.

• Hvis du fremdeles ser en melding som varsler deg om feil eller ugyldig lisensinformasjon, må du kontrollere at du har skrevet inn lisensinformasjonen nøyaktig slik den vises.

Noen tegn (for eksempel tallet 0 og bokstaven O) kan se veldig like ut. Prøv å dobbeltsjekke følgende: bokstavene O, l (liten i), I (stor I) og tallene 0 (null) og 1 (en).

Hvis du fortsatt ser meldinger om ugyldig lisensinformasjon, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Kontakt oss

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: kb20090504170737EN
Operativsystem: Mac;Windows