Tillate eller blokkere et program som prøver å koble til Mac-en

Hvis du har mottatt gjentatte Universal Control-varsler, kan du lese Løse problemer med gjentatte Universal Control-varsler fra Norton-produktet på Mac.

Når et program eller en tjeneste prøver å koble til datamaskinen din via Internett, varsler Norton deg og ber om å tillate eller blokkere den.

• Hvis tilkoblingsforespørselen kommer fra et kjent program eller tjeneste som du tror er sikker, kan du tillate tilkoblingen.

• Hvis du ikke er sikker på kilden til forespørselen om tilkobling, klikker du i varslingsvinduet Detaljer for å se på tilkoblingsdetaljene. Du kan deretter velge å tillate eller blokkere tilkoblingsforespørselen.

Tillate eller blokkere programmer som prøver å koble til Mac-en

1. Hvis du vil administrere lignende tilkoblingsforespørsler fra samme kilde i fremtiden, velger du ett av følgende i rullegardinmenyen i varselvinduet:

• Spør alltid for denne tilkoblingen

Gir deg en varsling hver gang en tilkobling opprettes til eller fra dette programmet. Du kan blokkere eller tillate tilkoblingen.

• Bruk alltid denne handlingen for «»

Tillat eller blokker tilkoblinger til og fra denne verten basert på tillatelsen du angir nå.

• Bruk alltid denne handlingen for «»

Tillat eller blokker alle tilkoblinger til og fra programmet basert på tillatelsen du angir nå.

2. Etter at du har valgt et alternativ, gjør du ett av følgende:

• Tillat

Tillater at programmet sender data til eller mottar data fra verten.

• Blokker

Blokkerer programmet så det ikke kan sende data til eller motta data fra verten.

3. Merk av for alternativet Gjør alltid dette for alle tilkoblinger til hvis du vil bruke gjeldende tilgangsinnstillinger hver gang programmet kobler til samme vert i fremtiden.