Norton Internet Security For Mac viser feil antall gjenstående abonnementsdager, selv etter at jeg har kjøpt en lisens

De gjenværende abonnementsdagene i prøveversjonen av Norton Internet Security for Mac oppdateres eventuelt ikke etter at du har kjøpt et abonnement fra Norton Store. Dette kan også skje når du kjøper en lisens etter at prøveversjonen på Norton Internet Security har utløpt. Aktiver Norton for å løse dette problemet.

Aktiver Norton Internet Security

1. I hovedvinduet til Norton Internet Security klikker du på Kjøp nå.

2. I Aktivering påkrevd -vinduet, velger du Aktiver med nøkkel og klikker på OK.

3. I dialogboksen som dukker opp, skriver du inn produktnøkkelen og klikker på Aktiver.

Hvis du ikke har tilgang til produktnøkkelen eller ikke vet hvor du finner den, les Hvordan finner jeg produktnøkkelen for Norton.

4. Norton Internet Security for Mac viser nå korrekt antall gjenværende abonnementsdager.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v99568762_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017