Norton Security Policy for akseptert bruk

Norton-sikkerhetsproduktet lisensieres under en policy for akseptert bruk. Akseptert bruk for hvert Norton-sikkerhetsprodukt er for øyeblikket definert slik:

• Norton Security Starter - Dette kan brukes på én enhet eller ett operativsystem.

• Norton Security Deluxe - Dette produktet kan brukes på tre eller fem enheter og flere operativsystemer.

• Norton Security Premium for One Device og Norton Security Premium for Two Devices - Dette produktet er kun tilgjengelig i Australia og på New Zealand. Dette kan kun brukes på én eller to enheter, og du får 2 GB sikkerhetskopiering via Internett.

• Norton Security Premium - Dette produktet kan brukes på ti enheter og flere operativsystemer. Dette produktet har også sikkerhetskopiering og Norton Family.

Gå til Norton-kontoen, eller les på produktesken for å finne ut mer om lisensierte enheter.

Hvis du har nådd installasjonsgrensen for produktet, så kan du overføre en installasjon fra en ubrukt enhet til en ny enhet, eller du kan måtte oppgradere produktet til et med en høyere bruksgrense.

Du kan også frigjøre en installasjon, eller oppgradere til neste produktnivå hvis gjeldende abonnement ikke oppfyller beskyttelsesbehovet ditt for enhetene. For mer informasjon, les Du har brukt alle tilgjengelige installasjoner av Norton Security

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v99510157
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 19/11/2019