Feil: "Kunne ikke aktivere" når jeg aktiverer Norton-produktet installert fra e-postinvitasjon

Det kan hende du får denne feilen når du prøver å aktivere Norton-produktet, som du allerede har installerte på en annen enhet fra e-postinstallasjonsinvitasjonen. Du kan angi produktnøkkelen manuelt når du blir bedt om det, for å aktivere produktet. Se Hvordan finner jeg produktnøkkelen for Norton for mer informasjon.

Du kan alternativt sende en ny e-postbasert installasjonsinvitasjon fra Norton-kontoen for å installere produktet, eller installere produktet på nytt fra Norton-kontoen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v99472057_EndUserProfile_no_no
Sist endret: 12/04/2017