Norton-konto for Norton Small Business viser ikke Mac-enhetene

Symantec er klar over et problem hvor Mac-maskiner med et Norton-produkt installert kanskje ikke vises på Norton-kontoen din.

Vi jobber i øyeblikket med å rette dette problemet. I mellomtiden anbefaler vi at:

• Det er bare Mac-maskiner som er berørt av dette problemet.

• Mac-maskinene dine er beskyttet og har alle funksjonene som Norton tilbyr.

Hvis du vil sjekke beskyttelsesstatus for enhetene dine, så følger du fremgangsmåten under.

Sjekk beskyttelsen til enhetene dine

1. Logg på Norton.

2. Under Tjenester velger du Norton Small Business.

Produktnøkkelen til Norton Small Business og informasjon om lisensierte enheter vises.

3. Under Administrere installasjoner viser tabellen informasjon om alle enhetene som har Norton-produkter installert på Norton Small Business-abonnementet ditt. Denne tabellen inneholder også enheter som kjører Mac OS X.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v99274482_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 21/03/2016