Feil (8921,250): «Kunne ikke koble til Norton LiveUpdate-serveren. Sjekk Internett-tilkoblingen»

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Lukk alle programmene.

2. Start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

TRINN 3

Kontroller Internett-tilkoblingen

1. Start nettleseren.

2. Forsøk å koble til følgende nettsted:

http://www.symantec.com/no/no/index.jsp

3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

TRINN 4

Konfigurere proxy-innstillinger for LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Administratorinnstillinger under Detaljerte innstillinger.

4. Under Administrasjonsinnstillinger, klikk på Konfigurer ved Proxy-innstillinger for nettverket.

5. Under Proxy-innstillinger i vinduet Proxy-innstillinger for nettverk merker du av for Bruk proxy-server for HTTP-tilkoblinger.

6. Skriv adressen og portnummeret til proxy-serveren.

7. Hvis proxy-serveren krever godkjenning, merker du av for Jeg trenger autorisasjon for å koble til gjennom brannmuren eller proxy-serveren. Deretter skriver du inn brukernavn og passord.

8. Klikk på Bruk, og klikk deretter på OK.

9. Klikk på Lukk.

10. Kjør LiveUpdate på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v99191802_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017