Slå ekstern håndtering av og på

Når ekstern håndtering er slått på, vil ditt Norton-produkt sende detaljer om produktaktivitet til din Norton-konto. Kontoeieren din bruker denne informasjonen til å fikse noen sikkerhetsproblemer. Alternativet Ekstern håndtering er som standard deaktivert.

For å slå av Ekstern håndtering i Windows

1. Klikk på Innstillinger i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på Administrasjonsinnstillinger under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. I raden Ekstern håndtering gjør du ett av følgende:

• For å slå på Ekstern håndtering flytter du Av/på -bryteren til venstre til -posisjon.

• For å slå av Ekstern håndtering flytter du Av/på -bryteren til høyre til Av -posisjon.

For å slå av Ekstern håndtering på Mac

1. I Norton-produktets hovedvindu klikker du på Avansert.

2. I venstre rute klikker du på Produktinnstillinger.

3. I raden Ekstern håndtering gjør du ett av følgende:

• For å slå på Ekstern håndtering flytter du bryteren til -posisjon.

• For å slå av Ekstern håndtering flytter du bryteren til Av -posisjon.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v98717349_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 25/09/2015