Funksjoner i Norton Mobile Security som følger med i Norton Small Business-abonnementet

Viktige funksjoner og fordeler

• Beskyttelse mot mobile trusler :

• Beskyttelse mot virus og skadelig programvare: Oppdager og fjerner trusler uten å påvirke telefonens ytelse. Norton Mobile Security skanner nå telefonen etter grayware, som også kan eksportere kontaktene, plasseringen og anropsloggen din - og lar deg fjerne dem.

• Nedlastingsbeskyttelse: Søker automatisk etter trusler i nedlastede applikasjoner og applikasjonsoppdateringer og fjerner oppdagede trusler.

• Automatisk søk på SD-kort: Søker automatisk etter trusler på SD-kortene når kortene er koblet til enheten.

• App Advisor :

• App Advisor advarer deg om installerte apper på enheten, som inneholder problemer som lekkasje av personlig informasjon, irriterende annonser eller krever mye av batteriet. Du kan enten avinstallere appene, eller merke dem som klarert.

• Tyverisikring :

Det er bare eieren av Norton Small Business-kontoen som kan sette i gang eksterne tyverisikringskommandoer på Norton Mobile Security-portalen når enheten er rapportert som mistet og låst.

• Lås: Låser enheten sikkert for å forhindre fremmede fra å bruke den eller se personlige opplysninger om deg.

• Lokalisering: Sporer og kartlegger hvor enheten din befinner seg hvis noen andre bruker den til å koble til Internett og dermed vet du om den er mistet eller den har blitt stjålet.

• Hyl: Med en hørbar alarm finner du enheten når du har forlagt den.

• Sniktitt: Knipser og lagrer bilder av det eller den som er foran enheten, for å kunne hjelpe deg å få den tilbake.

• Sletting: Gjør det mulig å fjerne all personlig informasjon fra telefonen eksternt dersom den mistes eller går tapt, inkludert kontakter, tekstmeldinger, samtalelogg, nettleserlogg, bokmerker og annen data på minnekortet.

• Internettbeskyttelse :

• Blokkerer adgang til bedragerske nettsteder for å beskytte personlig informasjon.

• Anropsblokkering :

• Blokker alle uønskede anrop uten å måtte legge dem til i kontaktlisten. Norton Mobile Security gjør det mulig å legge til numre i blokkeringslisten via anropsloggen.

• Norton Mobile Security gjør det også raskt å fjerne blokkerte kontakter fra kontaktlisten, dersom listen er lagret på enheten. Du kan også velge å blokkere både anrop og tekstmeldinger, eller bare én av delene.*

• LiveUpdate med Wi-Fi- og roamingregistrering : Oppdateringer sjekkes og lastes ned bare når roaming er avslått eller når enheten er koblet til et trådløst nettverk, noe som holder telefonkostnadene nede.

* Blokkeringsfunksjonen for SMS-tekst støttes ikke på Android 4.4.x eller nyere.

Hva skjer med premium-lisensen for Norton Mobile Security når jeg registrerer meg for Norton Small Business?

• Hvis du installerer eller registrerer deg for Norton-produktet som fulgte med Norton Small Business, og du allerede har premium-utgaven av Norton Mobile Security installert, så oppdateres enhetens lisens automatisk.

Premium-lisensen for Norton Mobile Security blir gjort tilgjengelig for bruk med andre enheter. Abonnementet på premium-utgaven av Norton Mobile Security fortsetter til planlagt utløpsdato.

Kommer jeg til å miste noen av de eksisterende funksjonene når jeg installerer Norton Small Business-versjonen av Norton Mobile Security?

• Funksjonen for sikkerhetskopi er ikke tilgjengelig i Norton Small Business-versjonen av Norton Mobile Security. Tyverisikringsfunksjonen er tilgjengelig i brukergrensesnittet for Norton-appen, men det er bare eieren av Norton Small Business-kontoen som kan kjøre tyverisikringskommandoer når enheten er rapportert som mistet.

Kan jeg bruke premium-utgaven av Norton Mobile Security når jeg slutter i bedriften?

• Ja, du kan aktivere premium-utgaven av Norton Mobile Security ved hjelp av brukernavnet og passordet for Norton-kontoen når du slutter i bedriften. Du kan fortsette og administrere enhetene via premium-lisensen på nettstedet Norton Mobile Security.

Hvis du vil lese mer om aktivering av premium-lisens, kan du se Aktivere Norton Mobile Security.

Trenger jeg en Norton-konto for å aktivere Norton Small Business-versjonen av Norton Mobile Security?

• Nei, hvis du installerer Norton Mobile Security fra koblingen i e-posten som du mottok fra eieren til Norton Small Business-kontoen, skal du automatisk aktivere lisensen og registrere enheten.

Kan jeg bli sporet av kontoeieren for Norton Small Business?

• For å beskytte personvernet ditt, vil alle tyverisikringsfunksjoner i Norton Mobile Security være utilgjengelige i Norton Mobile Security-portalen frem til at enheten er låst av kontoeieren til Norton Small Business-kontoen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v98560993_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sist endret: 02/05/2014