Norton blokkerer tilgang til Mac-en fra en annen datamaskin

Funksjonen Beskyttelse mot sårbarhet i Norton overvåker Internett-tilkoblingen din og blokkerer automatisk alle inntrengingsforsøk. Den legger til IP-adressen til datamaskinen som forsøker å få tilgang til Mac-en.

Hvis du kjenner IP-adressen som er blokkert av Norton, kan du fjerne den manuelt fra AutoBlock-listen. Deretter prøver du å få tilgang til datamaskinen på nytt. Hvis problemet fortsetter, starter du Mac-en på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v98443632_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017