Legge til en enhet til Enhetsklarering

Du kan legge til en datamaskin eller enhet manuelt i listen over klarerte enheter. Du kan legge til en enhet ved å spesifisere følgende detaljer:

• Navn eller beskrivelse på enheten

• IP-adressen eller den fysiske adressen for enheten

Hvis du klarerer en enhet som ikke er på nettverket ditt, kan du utsette datamaskinen for sikkerhetsrisikoer.

Legge til en enhet til Enhetsklarering

1. Klikk på Innstillinger i Nortons hovedvindu.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. På fanen Generelle innstillinger, i raden Klarer enhet klikker du på Konfigurer.

4. I vinduet Klarer enhet klikker du på Legg til.

5. I vinduet Legg til enhet, i boksen Navn skriver du navnet til enheten du vil legge til nettverket ditt.

Enhetsnavnet kan bestå av maksimalt 15 tegn.

6. I boksen IP-adressen eller den fysiske adressen skriver du IP-adressen eller den fysiske adressen for enheten du vil legge til klarering av enhet.

Du kan bruke følgende formater i tekstboksen IP-adresse eller fysisk adresse :

IPv4-adresse

172.16.0.0

IPv6-adresse

fe80::12ac:fe44:192a:14cc

Fysisk adresse

11-22-c3-5a-fe-a4

Løsbar vert

ftp.myfiles.com

Adressen du oppgir, godkjennes ikke før enheten er fysisk funnet på nettverket.

7. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen Klareringsnivå. Du har følgende alternativer:

Full klarering

Legger til en enhet i Full klarering-listen.

Enheter med full klarering overvåkes kun for kjente angrep og infeksjoner. Du bør bare velge dette alternativet hvis du er sikker på at enheten er helt trygg.

Begrensede

Legger til en enhet i Begrenset-listen.

Begrensede enheter får ikke tilgang til datamaskinen.

8. Hvis du ønsker at enheten skal utelates fra søk etter inntrengelsesforhindring, kryss av for Utelat fra IPS-søk.

9. Klikk på Legg til enhet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9802267_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016