Redigere nettverksdetaljer

Du kan se detaljene og endre navnet på nettverket i vinduet Redigere nettverksdetaljer.

Du kan ikke endre nettverksdetaljene for klareringskontroll.

Slik endrer du nettverksdetaljer:

1. I Norton Business Suite-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer i raden Nettverkssikkerhetskart.

4. I vinduet Nettverkssikkerhetskart klikker du på Rediger til høyre for Nettverksdetaljer.

5. Skriv inn et nytt navn i boksen Nettverksnavn i dialogboksen Redigere nettverksdetaljer.

6. Klikk på OK.

Om nettverkssikkerhetskartet

Endre klareringsnivået for nettverket og enhetene

Endre enhetsdetaljer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9802265_N360_Business_CC_2014_no_no