Konfigurere fjernovervåking

Du kan konfigurere fjernovervåking ved å la datamaskinene på nettverket kommunisere med datamaskinen din.

Datamaskinene du vil fjernovervåke, må ha en versjon av et Norton-produkt som støtter fjernovervåking.

Norton 360 Online trenger et passord for å sette opp fjernovervåking. Du må angi det samme passordet for alle datamaskinene du vil fjernovervåke.

Etter at du har satt opp fjernovervåking, kan du koble en hvilken som helst datamaskin til nettverket, og angi det samme passordet. Norton 360 Online identifiserer datamaskinen automatisk, og kobler den til nettverkssikkerhetskartet.

Slik setter du opp fjernovervåking:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Mitt nettverk under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Klikk på Konfigurer i raden Nettverkssikkerhetskart.

4. Klikk på Oppsett til venstre i vinduet Nettverkssikkerhetskart, under Fjernovervåking.

5. Angi et passord i vinduet Oppsett av fjernovervåking.

Passordet må være på mellom 6 og 20 tegn. Passordet skiller mellom store og små bokstaver.

6. Under Velg standardmodus for datamaskinoppdagelse velger du ett av følgende:

Datamaskinoppdagelse alltid på

Lar datamaskinen alltid oppdage andre datamaskiner som er koblet til nettverket

Datamaskinoppdagelse kun på når vinduet med nettverkssikkerhetskartet vises

Lar datamaskinen oppdage andre datamaskiner som er koblet til nettverket, når vinduet Nettverkssikkerhetskart er åpent

7. Klikk på OK.

8. Sett opp fjernovervåking for alle andre datamaskiner du vil fjernovervåke.

Slå av fjernovervåking

Om nettverkssikkerhetskartet

Vise enheter på nettverkssikkerhetskartet

Endre enhetsdetaljer

Vise enhetsdetaljene

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9802262_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 31/03/2011