Norton Mobile Security slår automatisk Talkback-funksjonen på på Android-enheten

En kjent feil kan føre til at Android-enhetens Talkback-funksjon starter uten at du vet om det. Når Talkback startes, vil du høre at enheten svarer etter visse handlinger, som f.eks. når du svitsjer mellom startskjermsider eller oppretter en mappe på startskjermen. Denne feilen påvirker alle appene som bruker tilgjengelighetstjenesten som Norton Mobile Security bruker når du aktiverer App Advisor-skanning inne i Google Play.

Norton har dessverre ikke kontroll over disse problemene med Talkback-tjenestene. Men vi har forsøkt å begrense antall brukere som kan oppleve dette problemet ved å deaktivere App Advisor for Google Play-funksjonen og Internett-beskyttelsen for noen nettlesere på Samsung-enheter som kjører Android 4.1 eller eldre versjoner, og på et par andre enheter.

Hvis du opplever å få dette problemet, må du slå av Talkback hver gang du starter enheten på nytt.

Du kan løse problemet hvis det finnes en systemoppdatering der du får en nyere versjon enn Android 4.1.1. Kontroller om det finnes noen tilgjengelige systemoppdateringer, eller kontakt produsenten av enheten eller operatøren for å se om det finnes en tilgjengelig systemoppdatering.

Deaktiver Talkback-funksjonen

1. Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > Talkback.

2. Klikk på Innstillinger nederst på skjermen.

3. På skjermen med Talkback-innstillingene fjerner du merkene for alle alternativene og trykker på Tilbake.

4. Hvis Talkback-tjenesten er aktivert, må du slå den av.

Deaktiver TTS (Text-To-Speech)-tjenestene

1. Gå til Innstillinger > Apper eller Applikasjonsadministrator.

2. Applikasjonsadministrator -skjermen sveiper du over skjermen eller velger Alle -fanen.

3. Under listen med apper og tjenester som kjører på enheten, ruller du ned og tapper på Google Text-to-speech engine.

Hvis enhetsprodusenten tilbyr en Text-to-speech-motor, må du deaktivere denne også.

4. I Appinfo -vinduet, stopper du TTS-tjenesten med å tappe på Deaktiver.

Hvis problemet fremdeles fortsetter, må du sjekke at du har installert de siste systemoppdateringene for enheten. Du kan også kontakte enhetens produsent (f.eks. Samsung) om du ønsker mer informasjon om denne feilen.

Andre kjente problemer på Android-enheter

Det er flere andre kjente feil som kan påvirke Android-enhetens tilgjengelighetstjenestemeny. Du kan oppleve disse feilene når du prøver å aktivere App Advisor for Google Play som bruker tilgjengelighetstjenester. Disse problemene påvirker for det meste Samsung-enheter, men det kan hende du opplever lignende problemer med andre enhetsprodusenter.

Noen problemer som kan oppstå, og trinn for å fikse dem:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97499974_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 29/05/2016