Administrer dine enheter

Som en kontoeier må du kjenne til sikkerhetsstatusen til hver enhet assosiert med din Norton Small Business. Hvis en enhet er risikoutsatt, kan du fikse den eksternt fra tjenesteleverandørens nettside. Du kan se følgende detaljer:

• Norton-produkter installert på enheten

• Enhetens sikkerhetsstatus

• E-postadressen til enhetsbrukeren (kun for Windows og mobil)

• Enhetens nettstatus

Hvis du vil fjerne en enhet eller en lisens, Administrer dine installasjoner

For å vite statusen til enheten

1. Logg på din tjenesteleverandørs nettside.

2. Klikk på Norton Small Business.

3. Flytt musepekeren over enheten du er i interessert i på Enheter -siden.

Du kan filtrere enhetene etter operativsystem eller type.

4. Vis statusen og foreta passende handling.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97335566_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 25/09/2015