Løse vanlige problemer med Norton Small Business

Noen ganger kan du ha problemer under installering av Norton-sikkerhetsproduktet på enheten din. Denne delen hjelper deg med å løse dem:

Vanlige problemer

• Installer Norton-koblingen i e-posten fungerte ikke

Installer Norton -koblingen er kun gyldig i 10 dager fra datoen du mottok invitasjonen fra kontoeieren din. Hvis du ikke har godtatt invitasjonen i løpet av den stipulerte tiden, må du be kontoeieren din om å sende invitasjonen på nytt.

• Aktivering ikke fullført

Dette kan skje hvis du har en treg Internett-forbindelse. Produktinstallasjon og aktivering skal være fullført innen 30 minutter etter at du klikker på Installer Norton -koblingen i e-postinvitasjonen. Produktaktivering vil kanskje ikke lykkes hvis det tar mer enn den stipulerte tiden. I så fall må du be kontoeieren din om å sende deg en ny invitasjon.

• Jeg ser et fornyelsesvarsel

Det er ingenting galt hvis du ser et fornyelsesvarsel. Kontoeieren din håndterer abonnementet for Norton Small Business. Før abonnementet utløper vil kontoeieren din fornye abonnementet slik at enheten din alltid er beskyttet. Dersom du får fornyelsesvarsler mens du bruker enheten, må du informere kontoeieren din om varselet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97312924_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 25/09/2015