Godta en invitasjon fra en kontoeier

Du må godta invitasjonen som kontoeieren har sendt til deg for å være beskyttet mot Internett-trusler. Du må åpne e-postinvitasjonen fra enheten du vil installere produktet på. Invitasjonen som du mottok er kun gyldig i 10 dager. Deretter utløper Installer Norton -koblingen i invitasjonen. Du må be kontoeieren om å sende invitasjonen på nytt for å få Norton-sikkerhetsproduktet på din enhet.

Produktet blir automatisk aktivert etter installasjonsprosessen. Hvis du har noen problemer under installasjon eller aktivering, Løse vanlige problemer med Norton Small Business

Enheten din bær være tilkoblet til Internett for å laste ned og installere produktet. Påse at forelder- og brannmurinnstillinger ikke blokkerer Internett-forbindelsen.

For å godta og installere Norton-produktet på enheten din

1. Åpne e-posten med invitasjon som du mottok.

Hvis du ikke finner e-posten i innboksen, se i mappen med søppelpost.

2. Klikk på Installer Norton -koblingen.

For mobilenheter vil du bli anvist til passende App Store. For Windows og Mac blir Norton-produktet lastet ned.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å fortsette med installasjonen. Installasjonen tar vanligvis mindre enn ett minutt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97312910_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 25/09/2015