Hvordan hjelper Norton Small Business deg?

Kontoeieren din har blitt valgt Norton Small Business til å beskytte enhetene dine. Norton Small Business er et abonnement som lar deg beskytte enhetene dine med de nyeste Norton-sikkerhetsproduktene. Enheten kan være en Windows- eller Mac-datamaskin, eller en mobil. Du får avansert beskyttelse som beskytter enheten din mot sikkerhetstrusler.

Alt du behøver å gjøre er å installere Norton-produktet slik det er anvist av kontoeieren. Du kan fortsette å bruke enheten som før og samtidig nyte godt av beskyttelse fra Norton.

Kontoeieren din kan fikse et par sikkerhetsproblemer på enheten din eksternt. Her må funksjonen Ekstern håndtering i Norton-sikkerhetsproduktet slås på. Dette alternativet er som standard deaktivert. Du kan slå det på og hjelpe kontoeieren din. For mer informasjon, Slå ekstern håndtering av og på

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97312905_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 25/09/2015