Kjøp flere Norton Small Business lisensierte enheter

Med abonnement på Norton Small Business kan du beskytte hjemmekontoret ditt eller den lille bedriften med de nyeste Norton-sikkerhetsproduktene. Antall enheter du kan beskytter kommer an på det totale antallet seter du har kjøpt. Hvis du har kjøpt 10 lisensierte enheter, kan du beskytte opptil 10 enheter. Hvis du har flere enheter, kan du kjøpe flere lisensierte enheter når som helst i løpet av abonnementsperioden. Så snart du har flere lisensierte enheter, kan du legge til en enhet på samme måte du gjorde for tidligere lisensierte enheter. For mer informasjon om å legge til en enhet, Installere et Norton-produkt på enheten din

Når du kjøper flere lisensierte enheter, forlenger du ikke ditt Norton Small Business -abonnement. Men, du legger til flere lisensierte enheter til ditt nåværende abonnement. Dagene som er igjen med alle de lisensierte enhetene dine, inkludert de du kjøpte i tillegg, forblir de samme.

For å kjøpe flere lisensierte enheter for abonnementet ditt

1. Logg på din tjenesteleverandørs nettside.

2. Klikk på Norton Small Business.

3. Enheter -siden, under Gjenstående installasjoner, klikk på Kjøp mer.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97312887_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 25/09/2015