Kjenn til din faktureringsinformasjon

På siden med faktureringsinformasjon kan du se og endre faktureringsadresse og betalingsdetaljer. Denne informasjonen brukes for å betale for kjøpet ditt og for automatisk fornyelse av abonnementet ditt hvis du er registrert i Nortons tjeneste for automatisk fornying. Husk å holde faktureringsinformasjonen din oppdatert.

For å oppdatere faktureringsinformasjonen din

1. Logg på din Norton -konto.

2. Skriv inn e-postadresse og passord som er tilknyttet Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

3. Min konto -siden, klikk på Personlig informasjon.

4. Foreta de påkrevde endringene og klikk på Lagre endringer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97312874_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 25/09/2015