Administrer dine installasjoner

Hvis du ikke lenger bruker en enhet eller enheten din er forsvunnet, kan du fjerne enheten assosiert med ditt abonnement. Når du fjerner en enhet, blir Norton-produktet som er installert på enheten inaktivt.

Selv om du fjerner en enhet fra kontoen din, forblir Norton-produktet på enheten. Du kan velge å enten beholde Norton-produktet hvis du planlegger å bruke enheten senere, eller avinstallere Norton-produktet fra enheten.

Slik fjerner du en enhet fra kontoen din

1. Logg på din tjenesteleverandørs nettside.

2. Klikk på Norton Small Business.

3. Flytt musepekeren over enheten du vil fjerne på Enheter -siden. Du kan filtrere enhetene etter operativsystem eller type.

4. Klikk på søppelikonet ved siden av enhetsnavnet.

5. Klikk på OK i bekreftelsesdialogboksen Fjern enhet. Så snart enheten fjernes, økes antall tilgjengelige lisensierte enheter med en.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97312847_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 25/09/2015