Sende invitasjoner til medarbeidere

Du kan installere Norton-produkter som kommer med abonnementet ditt på enhver enhet ved å sende en e-post. Du behøver ikke være på stedet hver gang for å installere et Norton-produkt på din kontorenhet. Når medarbeiderne dine klikker på konfigureringskoblingen i e-posten, installeres Norton-produktet på enhetene deres. Så snart Norton-produktet blir installert, kan du administrere enhetene ved å bruke din Norton-konto.

Sørg for at du har nok tilgjengelige lisensierte enheter for installasjon før du sender en invitasjon.

Invitasjonen som du sendte er kun gyldig i 10 dager. Deretter utløper Installer Norton -koblingen i invitasjonen. Du må sende invitasjonen på nytt for å få installert Norton-sikkerhetsproduktet på enheten.

For å sende en invitasjon til medarbeideren din

1. Logg på din tjenesteleverandørs nettside.

2. Klikk på Norton Small Business.

3. På siden Enheter klikker du på Send invitasjoner.

4. Skriv inn e-postadressen til medarbeideren.

Hvis du vil sende invitasjonen til flere medarbeidere, kan du separere e-postadressene med et semikolon.

5. Klikk på Send-ikonet.

6. I dialogboksen med bekreftelse, klikker du på Ferdig.

Norton sender en e-post til medarbeideren med instrukser, spesifikt for enhetsplattformen, for installering av Norton-produktet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97312808_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 25/09/2015