Installere et Norton-produkt på enheten din

For å få mest mulig ut av Norton Small Business, må du installere Norton-sikkerhetsprodukter som kom med abonnementet ditt på alle dine enheter. Som en kontoeier kan du sende invitasjoner til medarbeiderne dine om å installere Norton-produkter på deres enheter.

Hvis du er en Norton Small Business-eier og du har kjøpt Norton Small Business fra din tjenesteleverandør, behøver du ikke å opprette en separat administratorkonto. Hvis tjenesteleverandøren din er aktivert for enkeltpålogging, kan du enkelt få tilgang til din Norton-konto ved å bruke din tjenesteleverandørs brukerinformasjon.

Du kan installere Norton-produktet på den nåværende enheten eller sende en invitasjon for å få det installert på en annen enhet. Uansett blir enheten automatisk lagt til din Norton Small Business -konto etter vellykket installering. Norton Small Business tilbyr deg rett produkt å installere basert på enhetens operativsystem. Så du behøver ikke å bekymre deg for hvilket produkt du skal velge for din enhet.

For å installere et Norton-sikkerhetsprodukt på den nåværende enheten

1. Logg på din tjenesteleverandørs nettside.

2. Klikk på Norton Small Business.

3. På siden som kommer opp, klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Installer på denne enheten -fanen og klikk på Godta og last ned.

5. Kjør den nedlastede filen og følg instruksjonene på skjermen.

For å installere et Norton-sikkerhetsprodukt på en annen enhet

1. Logg på din tjenesteleverandørs nettside.

2. Klikk på Norton Small Business.

3. På siden som kommer opp, klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Installer på en annen enhet -fanen.

5. Skriv inn e-postadressen som du får tilgang til på enheten du vil installere produktet på.

6. Klikk på Send-ikonet.

Norton sender en e-post med instrukser, spesifikt til din plattform, for installering av Norton-sikkerhetsproduktet.

7. Åpne e-posten du mottok, klikk på Installer Norton -koblingen og følg instruksjonene på skjermen.

Mer informasjon

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97312791_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 05/10/2015