Hvordan får jeg tilgang til min Norton Small Business -konto?

Som en Norton Small Business -eier kan du administrere dine installasjoner, kjøpe flere lisensierte enheter og fornye ditt eksisterende abonnement fra Norton-kontoen din.

Hvis du er kjøpte Norton Small Business fra din tjenesteleverandør, behøver du ikke å opprette en separat administratorkonto. Hvis tjenesteleverandøren din er aktivert for enkeltpålogging, kan du enkelt administrere din Norton Small Business -konto ved å bruke din brukerinformasjon.

For å få tilgang til din Norton-konto ved å bruke din tjenesteleverandørs brukerinformasjon, se Hvordan får en Norton Small Business -kontoeier tilgang til Norton?

Hvis tjenesteleverandøren din ikke har blitt aktivert for enkeltpålogging, vil du måtte opprette en egen Norton-konto. Du kan opprette en Norton-konto med en gyldig e-postadresse. Symantec sender produktoppdateringer og andre opplysninger i tilknytning til kontoen din til denne e-postadressen.

Slik oppretter du en Norton-konto

1. Åpne nettleseren, og gå til følgende URL:

https://manage.norton.com

2. Klikk på Opprette en konto.

3. På siden Logg på klikker du Opprette konto.

4. På siden Opprette en konto skriver du inn e-postadressen din i feltet E-postadresse. Du må angi denne e-postadressen hver gang du logger på Norton.

5. Skriv inn e-postadressen din på nytt i feltet Bekreft e-postadresse.

6. Skriv inn et passord i feltet Passord.

Passordet skiller mellom store og små bokstaver, og må være mellom 6 og 50 tegn langt.

7. I tekstfeltene Fornavn og Etternavn skriver du inn fornavn og etternavn.

8. I rullegardinlisten Region, velger du land eller region.

9. Hvis du vil motta produktoppdateringer, reklametilbud fra Symantec og sikkerhetsnyhetsbrev, merker du av for Send meg produktoppdateringer, tilbud og sikkerhetsnyhetsbrev via e-post.

10. Klikk på Registrering.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97312772_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 06/10/2015