Om Norton Small Business

Norton Small Business er et abonnement som lar deg beskytte enhetene dine med de nyeste Norton-sikkerhetsproduktene. Enheten kan være en Windows- eller Mac-datamaskin, eller en mobil. Du kan administrere alle oppgavene fra ett enkelt punkt.

Du får følgende produkter med ditt abonnement: Norton Security Online for Windows, Norton Security for Mac og Norton Mobile Security. Uansett hva som er operativsystemet på enheten din, så har du Norton til å beskytte enheten din. Antall enheter du kan beskytter kommer an på det totale antallet seter du har kjøpt. Hvis du har kjøpt 10 seter, kan du beskytte opptil 10 enheter med alle disse Norton-sikkerhetsproduktene.

Som kontoeier kan du gjøre følgende:

• Administrere dine installasjoner - Overfør ditt Norton-produkt fra en enhet til en annen i en fei.

• Overvåke dine enheter - Kjenn til sikkerhetsstatusen til enhetene dine og foreta passende handling.

• Sende invitasjoner - Få installert Norton på dine medarbeideres enheter ved å sende dem en invitasjon.

• Administrere abonnementet ditt - Kjøp flere lisensierte enheter eller forny abonnementet online.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97301287_nsb_sos_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 05/10/2015