Norton Mobile Security fra bedriften - vanlige spørsmål

Hva skjerm med premium-lisensen når jeg registrerer meg for bedriftens Norton Mobile Security?

• Hvis du registrerer deg for Norton Mobile Security fra bedriften, og du allerede har premium-utgaven av Norton Mobile Security installert, oppdateres enhetens lisens automatisk.

Premium-lisensen for Norton Mobile Security blir gjort tilgjengelig for bruk med andre enheter. Abonnementet på premium-utgaven av Norton Mobile Security fortsetter til planlagt utløpsdato. Du kan fortsette å håndtere enhetene via premium-lisensen på nettstedet Norton Mobile Security.

Kommer jeg til å miste noen funksjoner når jeg installerer Norton Mobile Security fra bedriften?

• Funksjonene Anti-Theft og Sikkerhetskopiering er ikke tilgjengelig i bedriftsutgaven av Norton Mobile Security.

Norton Mobile Security for bedrifter inkluderer funksjoner som Beskyttelse mot skadelig programvare, App Advisor og Internett-beskyttelse, som beskytter mot mobile trusler ved å gjennomsøke og fjerne skadelige apper.

• Beskyttelse mot mobile trusler :

• Beskyttelse mot virus og skadelig programvare: Oppdager og fjerner trusler uten å påvirke telefonens ytelse. Norton Mobile Security gjennomsøker nå telefonen etter greyware - som kan eksportere kontaktene, posisjonen og anropsloggen din - og lar deg fjerne dem

• Nedlastingsbeskyttelse: Søker automatisk etter trusler i nedlastede applikasjoner og applikasjonsoppdateringer, og fjerner oppdagede trusler

• Automatisk søk på SD-kort: Søker automatisk etter trusler på SD-kortene når kortene er koblet til enheten

• App Advisor :

• App Advisor advarer deg om installerte apper på enheten, som inneholder problemer som lekkasje av personlig informasjon, irriterende annonser eller krever mye av batteriet. Du kan enten avinstallere appene, eller merke dem som klarert.

• Internettbeskyttelse :

• Blokkerer adgang til bedragerske nettsteder for å beskytte personlig informasjon

• Støtter nå Google Chrome? 18 for Android, eller nyere nettlesere

• Telefonblokkering :

• Blokker alle uønskede anrop uten å måtte legge dem til i kontaktlisten. Norton Mobile Security gjør det mulig å legge til numre i blokkeringslisten via anropsloggen.

• Norton Mobile Security gjør det også raskt å fjerne blokkerte kontakter fra kontaktlisten, dersom listen er lagret på enheten. Du kan også velge å blokkere både anrop og tekstmeldinger, eller bare én av delene.

• LiveUpdate med Wi-Fi- og roaming-registrering : Oppdateringer sjekkes og lastes ned bare når roaming er avslått eller når enheten er koblet til et trådløst nettverk, noe som holder telefonkostnadene nede.

Kan jeg bruke premium-utgaven av Norton Mobile Security når jeg forlater bedriften?

• Ja, du kan aktivere premium-utgaven av Norton Mobile Security ved bruk av brukernavnet og passordet for Norton-kontoen din, straks du forlater bedriften.

Hvis du vil lese mer om aktivering av premium-lisens, kan du se Aktivere Norton Mobile Security.

Trenger jeg en Norton-konto for å aktivere bedriftens utgave av Norton Mobile Security?

• Nei. Når du mottar en e-postinvitasjon fra IT-administratoren eller installerer Norton Mobile Security fra Enterprise App Store, blir Norton Mobile Security automatisk aktivert med bedriftens lisens. Du trenger ikke å opprette en Norton-konto for å installere eller aktivere bedriftens Norton Mobile Security.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v97169350_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sist endret: 26/04/2014