Rediger identitetskort

Med Rediger identitetskort kan du administrere alle personlige opplysninger på ett sted. Personlige opplysninger omfatter navn, fødselsdato, e-postadresse og kredittkortinformasjon.

Du kan bruke opplysningene du lagrer i kortene, til å gjøre følgende:

• Fylle ut skjemaer.

• Oppgi sensitive opplysninger uten å måtte skrive det når du er på Internett.

Ved å tilby disse mulighetene til å angi informasjon uten å skrive det inn selv, beskytter Identity Safe mot tasteloggere som stjeler og misbruker andres identitet.

Noen nettsteder har skjemaer med felt til kredittkortopplysninger eller andre personlige opplysninger. Du kan bruke alternativet PåloggingsassistentNorton-verktøylinjen til å fylle ut kortene du har opprettet, automatisk. Du kan velge et kort fra rullegardinlisten som vises i vinduet Påloggingsassistent, og bruke det til å fylle ut skjemaer automatisk.

Du kan legge til, vise, redigere og kopiere detaljene på kort du har lagret. Du kan slette et kort når du ikke trenger det mer.

Du får følgende alternativer:

Legg til kort

Her kan du lage et nytt Identity Safe-kort.

Du kan selv velge kortets navn. Om du ikke oppgir et navn for kortet, vil Identity Safe alltid opprette et kortnavn.

Lås opp

Med denne funksjonen kan du låse opp passordbeskyttede kort.

Identity Safe tilbyr ekstra sikkerhet for kortet ditt. Du kan ikke redigere, kopiere, slette eller vise oppsummeringen av kortet med mindre du oppgir passordet.

Dette alternativet vises kun dersom du velger alternativet Passordbeskyttelse når du oppretter et nytt Identity Safe-kort. Når du klikker på alternativet Lås opp, vises vinduet Bekreft Identity Safe-passord. Du må oppgi Identity Safe-passordet for lagringsplassen du er logget på, for å kunne se kortdetaljene.

Rediger kort

Med denne funksjonen kan du redigere det valgte kortet.

Du kan velge blant kortene som er tilgjengelige til venstre i vinduet Identitetskort.

Rull opp eller ned for å vise listen over kort du har laget.

Kopier kort

Her kan du kopiere opplysninger på kort som allerede finnes.

Du kan bla gjennom kortlisten og velge et kort du ønsker å kopiere.

Identity Safe gir automatisk det nye kortet navnet Nytt kort, etterfulgt av neste ledige nummer. Hvis det siste kortet du opprettet var Nytt kort 4, gir for eksempel Identity Safe det kopierte kortet navnet Nytt kort 5.

Du kan eventuelt selv velge kortets navn.

Slett kort

Med denne funksjonen kan du slette eksisterende kort.

Identity Safe fjerner kortet permanent fra kortlisten.

Identity Safe finner automatisk påloggingsfelter som ikke er automatisk utfylt, eller ikke fylt ut riktig av Identity Safe, på nettstedene, og viser menyen Trenger du hjelp under Norton-verktøylinjen i nettleseren. Med menyen Trenger du hjelp kan du velge kortet du vil bruke, fra listen over kort du har lagret. Du kan også klikke på Påloggingsassistent for å velge kortet du vil fylle ut skjemaet på nettstedet med.

Fra det valgte kortet kan du også kopiere og redigere de obligatoriske feltene i vinduet Påloggingsassistent. Som standard skjules viktig informasjon som passord, kredittkortnummer og fødselsnummer. Du må velge Vis for å vise og kopiere informasjonen.

Symantec anbefaler at du sletter all informasjon som er kopiert fra kortene, ved å velge Tøm utklippstavle.

Om Lommebok

Legge til lommebok

Håndtere lommebok

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9687153_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 01/08/2013