Administrere Lommebok

Alle lommebøkene du har lagret, er ført opp vinduet Lommebok. Du kan vise og endre sammendraget for lommebøker du har opprettet. Du kan slette en lommebok hvis du ikke trenger den mer.

Når du låser lommeboken med et passord, gir Identity Safe lommeboken ekstra sikkerhet. Du kan ikke vise oppsummeringen av den låste lommeboken. Du kan ikke redigere eller slette en lommebok med mindre du oppgir passordet.

Hvis du har flere kort, bruker du rullefeltet til å bla i listen.

Redigere betalingsdetaljer i lommeboken

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på fanen Lommebok.

3. Klikk på betalingen du vil endre, i vinduet Lommebok.

Du kan bruke alternativet Sorter etter tilgjengelig øverst i vinduet Lommebok for å finne en lommebok raskere. Du kan også direkte søke etter en lommebok i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Hvis du blir bedt om å angi passord, skriver du inn hvelvpassordet og klikker på OK.

5. Klikk på Rediger.

6. Endre de påkrevde detaljene.

7. Klikk på Lagre.

Slette betalingsdetaljer i lommeboken

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på fanen Lommebok.

3. Klikk på betalingen du vil slette, i vinduet Lommebok.

Du kan bruke alternativet Sorter etter tilgjengelig øverst i vinduet Lommebok for å finne en lommebok raskere. Du kan også direkte søke etter en lommebok i feltet Søk i hvelvet ditt.

4. Hvis du blir bedt om å angi passord, skriver du inn hvelvpassordet og klikker på OK.

5. Klikk på Slett.

6. Klikk på Ja i dialogboksen Advarsel.

Du må validere passordet ditt til hvelvet for den lommeboken du sletter, hvis du valgte alternativet Krev hvelvpassord da du opprettet lommeboken.

Video: Hvordan styrer du hvelvet til Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9670660_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/02/2017