Redigere, slette eller kopiere kort

Alle kortene du har lagret i Identity Safe, er ført opp i vinduet Rediger identitetskort. Du kan også velge, se, kopiere og redigere detaljene på ethvert kort du har lagret. Du kan slette et kort når du ikke trenger det mer. Du kan også kopiere et lagret kort, og gjøre endringer i feltene du ønsker å forandre.

Du kan se en oppsummering av kortet du laget. Du kan velge blant kortene som er tilgjengelige i kortlisten nederst i vinduet Redigere identitetskort. Du kan vise en oppsummering av kortene du velger.

Når du låser kortet med et passord, gir Identity Safe kortet ekstra sikkerhet. Du kan ikke vise oppsummeringen av det låste kortet. Du kan ikke redigere, slette eller kopiere kort med mindre du oppgir passordet.

Hvis du har flere kort, bruker du rullefeltet til å bla i listen.

Når du oppretter, kopierer eller redigerer et kort, settes kortets område til standardområdet for brukeren. Hvis du går til et webområde utenfor standardregionen, og bruker kortet i skjemaet på det webområdet, fylles feltene kanskje ut feil. Eksempel: Kortet ditt har USA som standardområde, men du er på en fransk webside. Hvis dette er tilfelle, må du sette regionen på kortet til Frankrike for å kunne fylle ut skjemaet korrekt.

Slik redigerer du et kort

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe i raden Rediger kort.

3. Velg kortet du vil redigere, i vinduet Rediger identitetskort.

4. Klikk på Rediger kort.

5. Endre de påkrevde detaljene.

6. Klikk på Lagre.

7. Klikk på Lukk.

Slik sletter du et kort

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe i raden Rediger kort.

3. Velg kortet du vil slette, i vinduet Rediger identitetskort.

4. Klikk på Slett kort.

5. Klikk på Ja i varselsdialogboksen.

6. Klikk på Lukk.

Slik kopierer du et kort

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe i raden Rediger kort.

3. Velg kortet du vil lage en kopi av, i vinduet Rediger identitetskort.

4. Klikk på Kopier kort.

5. Endre ønskede detaljer.

6. Klikk på Lagre.

7. Klikk på Lukk.

Om Rediger kort

Legge til kort

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9670660_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011