Håndtere lommebok

Alle lommebøkene du har lagret, er ført opp vinduet Lommebok. Du kan vise og endre sammendraget for lommebøker du har opprettet. Du kan slette en lommebok hvis du ikke trenger den mer.

Når du låser lommeboken med et passord, gir Identity Safe lommeboken ekstra sikkerhet. Du kan ikke vise oppsummeringen av den låste lommeboken. Du kan ikke redigere eller slette en lommebok med mindre du oppgir passordet.

Hvis du har flere kort, bruker du rullefeltet til å bla i listen.

Når du oppretter, kopierer eller redigerer et kort, settes kortets område til standardområdet for brukeren. Hvis du går til et nettsted utenfor standardregionen, og bruker kortet til å fylle ut et skjema på dette nettstedet, kan feltene fylles ut feil. Eksempel: Kortet ditt har USA som standardområde, men du er på en fransk nettside. I dette tilfellet må du bruke kortet med Frankrike som område, for å fylle ut skjemaet på nettsiden.

Slik redigerer du betalingsdetaljer i lommeboken

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på fanen Lommebok.

4. Klikk på betalingen du vil endre, i vinduet Lommebok.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne en lommebok raskere. Du kan også søke etter en lommebok i feltet Søk i hvelvet ditt.

5. Hvis du blir bedt om å angi passord, skriver du inn hvelvpassordet og klikker på OK.

6. Klikk på Rediger.

7. Endre de påkrevde detaljene.

8. Klikk på Lagre.

Slik sletter du betalingsdetaljer i lommeboken

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på fanen Lommebok.

4. Klikk på betalingen du vil slette, i vinduet Lommebok.

Du kan bruke alternativet Sorter etter for å finne en lommebok raskere. Du kan også søke etter en lommebok i feltet Søk i hvelvet ditt.

5. Hvis du blir bedt om å angi passord, skriver du inn hvelvpassordet og klikker på OK.

6. Klikk på Slett.

7. Klikk på Ja i advarselsdialogboksen.

Hvis du valgte alternativet Krev hvelvpassord da du opprettet lommeboken, må du validere hvelvpassordet for å slette den.

Om Lommebok

Legge til lommebok

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9670660_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013