Legge til Lommebok

Du kan opprette en lommebok for å legge til detaljer om kort, bankkonto eller betaling. Ettersom lommeboken inneholder alle sensitive finansopplysninger, er det viktig å holde den passordbeskyttet. Når du betaler på Internett, vil Identity Safe automatisk fylle ut detaljene i henhold til betalingsmetoden du velger, f.eks. kredittkort eller nettbank.

Hvis du har mer enn ett kredittkort, kan du lage flere lommebøker med ulike informasjonssett. Når du går til transaksjonsnettsteder, kan du velge å oppgi kredittkortopplysninger fra en av lommebøkene du har opprettet.

Du kan også lage anonyme kort, som du kan bruke på nettsteder du ikke kjenner, der du kanskje ikke ønsker å oppgi dine personlige opplysninger. Du kan fylle ut skjemaer automatisk på Internett når du besøker nettsteder.

Legge til betalingsdetaljer for kort

1. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Identitet. Deretter klikker du på Identity Safe.

2. Klikk på rullegardinmenyen øverst i vinduet, og velg Ny betaling.

3. I vinduet OPPRETT NY BETALING i boksen Tittel skriver du navnet på betalingen.

4. Angi kategoritype for betalingen, f.eks. Hjemme og Personlig, i boksen Etiketter.

5. Velg Kredittkort fra rullegardinmenyen Type.

6. I rullegardinmenyen Kort velger du type kort, f.eks. Visa eller MasterCard.

7. I boksen Nummer skriver du kortnummeret ditt.

8. I boksen Utløpsdato velger du utløpsdatoen til kortet.

9. I boksen Kortholders navn skriver du inn navnet som det er skrevet på kortet.

10. I rullegardinmenyen Fakturaadresse velger du adressen som du har lagret i Adresser -fanen, for å bruke med betalingen.

11. I boksen Kort merknad skriver du informasjonen som du ønsker å huske om det kortet.

12. Velg Krev hvelvpassord for å bli bedt om å angi passordet for Identity Safe før det fyller ut lommebokdetaljer automatisk på nettstedet.

13. Klikk på Lagre.

Legge til betalingsdetaljer for bankkonto

1. Dobbeltklikk på Identitet og deretter på Identity Safe i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på rullegardinmenyen øverst i vinduet, og velg Ny betaling.

3. I vinduet OPPRETT NY BETALING i boksen Tittel skriver du navnet på betalingen.

4. Angi kategoritype for betalingen, f.eks. Hjemme og Personlig, i boksen Etiketter.

5. Velg Bankkonto fra rullegardinmenyen Type.

6. I boksen Bank skriver du inn navnet på banken.

7. I boksen Kontoeier skriver du inn navnet på kontoholderen.

8. I boksen Routing-nummer skriver du routing-nummeret.

9. I boksen Kontonummer skriver du inn bankkontonummeret.

10. Velg Krev hvelvpassord for å bli bedt om å angi passordet for Identity Safe før det fyller ut lommebokdetaljer automatisk på nettstedet.

11. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9670594_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/03/2017