Legge til kort

Kortene i vinduet Rediger identitetskort hjelper deg med å fylle ut skjemaer på webområder automatisk med bare ett klikk. Du kan lage kort for å lagre opplysninger som personlige opplysninger, kontaktinformasjon og kredittkortopplysninger. Du kan oppgi et kortnavn for å hjelpe deg med å gjenkjenne et bestemt kort.

Hvis du har mer enn ett kredittkort, kan du lage flere kort med ulike informasjonssett. Når du går til transaksjonswebområder, kan du velge å oppgi kredittkortopplysninger fra ett av kortene du har opprettet.

Du kan også lage anonyme kort, som du kan bruke på webområder du ikke kjenner, der du kanskje ikke ønsker å oppgi dine personlige opplysninger. Du kan fylle ut skjemaer automatisk på Internett når du besøker webområder.

Slik legger du til et kort

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Konfigurer under Identity Safe i raden Rediger kort.

3. Klikk på Legg til kort i vinduet Rediger identitetskort.

4. Bruk følgende kategorier til å skrive inn kortopplysningene dine:

Generelt

Oppgi informasjon, som kortnavn, navn, kjønn og fødselsdato. Du kan definere et passord og gi kortet ekstra sikkerhet.

Skjemautfylling på Internett er språkavhengig. USA er valgt som standard i feltet Land/region. Bytt region og lag et nytt kort før du fyller ut elektroniske skjemaer som bruker andre språk.

Kontakt

Angi kontaktinformasjon i denne delen. Kontaktinformasjon omfatter e-postadresse, postadresse og telefonnumre.

Kredittkort

Oppgi kredittkortdetaljer som korttype, utløpsdato og kortnummer her. Det er ikke mulig å oppgi kredittkortnumre som har mer enn 16 sifre.

5. Klikk på Lagre.

6. Klikk på Lukk.

Om Rediger kort

Redigere, slette eller kopiere kort

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9670594_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/08/2011