Legge til lommebok

Du kan opprette en lommebok for å legge til detaljer om kort, bankkonto eller betaling. Ettersom lommeboken inneholder alle sensitive finansopplysninger, er det viktig å holde den passordbeskyttet. Når du betaler på Internett, vil Identity Safe automatisk fylle ut detaljene i henhold til betalingsmetoden du velger, f.eks. kredittkort eller nettbank.

Hvis du har mer enn ett kredittkort, kan du lage flere lommebøker med ulike informasjonssett. Når du går til transaksjonsnettsteder, kan du velge å oppgi kredittkortopplysninger fra en av lommebøkene du har opprettet.

Du kan også lage anonyme kort, som du kan bruke på nettsteder du ikke kjenner, der du kanskje ikke ønsker å oppgi dine personlige opplysninger. Du kan fylle ut skjemaer automatisk på Internett når du besøker nettsteder.

Slik legger du til betalingsdetaljer for kort

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

3. Klikk på Lommebok i venstre rute.

4. I vinduet Lommebok klikker du på Ny betaling.

5. I vinduet OPPRETT BETALING oppgir du et navn på betalingen du legger til.

6. Velg Kredittkort fra rullegardinmenyen Type.

7. I rullegardinmenyen Kort velger du type kort, f.eks. Visa eller MasterCard.

8. I boksen Nummer skriver du kortnummeret ditt.

9. I boksen Verifikasjonsnummer angir du det tresifrede tallet som du finner på baksiden av kortet.

10. I boksen Utløpsdato velger du utløpsdatoen til kortet.

11. I boksen Kortholders navn skriver du inn navnet som det er skrevet på kortet.

12. I rullegardinmenyen Fakturaadresse velger du adressen som du har lagret i Adresser -fanen, for å bruke med betalingen.

13. Angi kategoritype for betalingen, f.eks. Hjemme og Personlig, i boksen Etiketter.

14. Velg Krev hvelvpassord for å bli bedt om å angi passordet for Identity Safe før det fyller ut lommebokdetaljer automatisk på nettstedet.

15. Klikk på Lagre.

Slik legger du til betalingsdetaljer for bankkonto

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Identitet, og deretter på Styre identitetsbeskyttelse.

2. Klikk på Identity Safe i venstre rute.

3. I raden Identity Safe klikker du på Konfigurer.

4. Klikk på Lommebok i venstre rute.

5. I vinduet Lommebok klikker du på Ny betaling.

6. I vinduet OPPRETT BETALING velger du Bankkonto fra rullegardinmenyen Type.

7. I boksen Bank skriver du inn navnet på banken.

8. I boksen Kontoeier skriver du inn navnet på kontoholderen.

9. I boksen Routing-nummer skriver du routing-nummeret.

10. I boksen Kontonummer skriver du inn bankkontonummeret.

11. Angi kategoritype for betalingen, f.eks. Hjemme og Personlig, i boksen Etiketter.

12. Velg Krev hvelvpassord for å bli bedt om å angi passordet for Identity Safe før det fyller ut lommebokdetaljer automatisk på nettstedet.

13. Klikk på Lagre.

Om Lommebok

Håndtere lommebok

Legge til etiketter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9670594_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013