Identitetsbeskyttelse

Med Identitetsbeskyttelse kan du beskytte personlige opplysninger når du utfører transaksjoner på nett. Den beskytter deg også når du surfer på Internett.

Identitetsbeskyttelse lagrer påloggingsinformasjonen din for webområder og styrer din lagrede påloggingsinfo. Den gir deg en trygg lagringsplass til brukernavn, passord og andre personlige opplysninger som adresser, kredittkortopplysninger og juridiske og økonomiske opplysninger.

Når du søker på Internett, analyserer Norton Safe Web sikkerhetsnivået på webområdene som står oppført på søkeresultatsiden. Du kan se på områderangeringsikonene ved siden av søkeresultatene. Du kan også se på detaljerte opplysninger om webområdets sikkerhet før du navigerer deg til det.

Identitetsbeskyttelse har følgende funksjoner som bidrar til å sikre en trygg opplevelse på nett:

Identity Safe

Sikrer dine personlige opplysninger og beskytter din identitet på nett.

Med Identity Safe kan du opprette ett lokalt hvelv for hver Windows-brukerkonto. Du kan eksportere Identity Safe-data til ekstern profil.

Hvis Identity Safe er slått av, kan du ikke vise noen av de tilhørende alternativene. Du kan heller ikke bruke Identity Safe-funksjonen mens du surfer på nettet.

Trygg surfing

Aktiverer funksjonene Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web, og beskytter deg mot nettfiskingsforsøk

Beskyttelse mot nettfisking analyserer sikkerhetsnivået på webområdene du besøker, og viser sikkerhetsopplysninger i popup-vinduet Norton områdesikkerhet.

Dersom du slår av Beskyttelse mot nettfisking, beskytter Identitetsbeskyttelse deg mot Internett-trusler gjennom Norton Safe Web-funksjonene.

Norton Safe Web sikrer at du har en trygg opplevelse på nett når du bruker nettleserne Internet Explorer, Chrome eller Firefox.

Hvis du deaktiverer funksjonen Norton Safe Web, vises ikke områderangeringsikonene ved siden av søkeresultater.

Hvis du deaktiverer både Beskyttelse mot nettfisking og Norton Safe Web, vises status for webområdene du besøker som Side ikke analysert i popup-vinduet Norton områdesikkerhet. Du kan bruke alternativet Slå på Beskyttelse mot nettfisking i popup-vinduet Norton områdesikkerhet til å aktivere Beskyttelse mot nettfisking-funksjonen.

Om innstillinger for Identitetsbeskyttelse

Om Trygg surfing

Om Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v9670514_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/11/2011