Melding: «Du har allerede Identity Safe ...»

Denne meldingen indikerer at du allerede har Norton Identity Safe installert på datamaskinen. Identity Safe er en funksjon i Norton Internet Security, Norton 360 og Norton Security. Hvis noen av disse er installert på datamaskinen, har du allerede Identity Safe.

Det kan hende du må konfigurere Identity Safe i nettleseren og i Norton-produktet, for å kunne begynne å bruke det.

Konfigure Identity Safe

1. Start Norton-produktet.

Hvis du har installert Norton Identity Safe, hopper du til trinn 5.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Identity Safety.

4. Klikk på Konfigurer, ved siden av Identity Safe.

5. I vinduet Logg deg på, eller opprett konto skriver du inn e-postadressen for å logge på Norton-kontoen eller lage en ny Norton-konto, og klikker på Neste.

6. Hvis du allerede har en Norton-konto, så kan du angi kontopassordet og klikke på Logg på. Angi hvelvpassordet og få tilgang til Identity Safe-hvelvet.

Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du hoppe til trinn 7.

7. Skriv det nye passordet i feltet Passord, i vinduet Opprett en Norton-konto.

Klikk på Godta og registrer deg.

8. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn hvelvpassordet, og klikker på Neste.

Hvelvpassordet kan ikke være det samme som passordet for Norton-kontoen.

9. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn hvelvpassordet på nytt for å bekrefte det, og klikker på Neste.

10. I hintvinduet Opprettelse av nytt hvelv: Passordhint skriver du inn et hint for passordet, og klikker på Neste.

11. I vinduet Konfigurering fullført klikker du på Fullført.

Identity Safe-hvelvet er nå opprettet. Du kan opprette påloggingsinfo eller importere fra en tidligere eksportert hvelvfil.

Avhengig av nettleser, velger du ett av følgende:

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v96303918_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 07/09/2017