Melding: «Du har allerede Identity Safe ...»

Denne meldingen indikerer at du allerede har Norton Identity Safe installert på datamaskinen. Identity Safe er en funksjon i Norton Internet Security, Norton 360 og Norton Security. Hvis noen av disse er installert på datamaskinen, har du allerede Identity Safe.

Det kan hende du må konfigurere Identity Safe i nettleseren og i Norton-produktet, for å kunne begynne å bruke det.

Konfigure Identity Safe

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Identity -søylen i hovedvinduet.

3. Klikk på Identity Safe.

4. I vinduet Logg deg på, eller opprett konto skriver du inn e-postadressen for å logge på Norton-kontoen eller lage en ny Norton-konto, og klikker på Neste.

5. Hvis du allerede har en Norton-konto, så kan du angi kontopassordet og klikke på Logg på. Angi hvelvpassordet og få tilgang til Identity Safe-hvelvet.

Hvis du ikke har en Norton-konto, kan du hoppe til trinn 7.

6. Skriv det nye passordet i feltet Passord, i vinduet Opprett en Norton-konto.

Klikk på Godta og registrer deg.

7. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn hvelvpassordet, og klikker på Neste.

Hvelvpassordet kan ikke være det samme som passordet for Norton-kontoen.

8. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn hvelvpassordet på nytt for å bekrefte det, og klikker på Neste.

9. I hintvinduet Opprettelse av nytt hvelv: Passordhint skriver du inn et hint for passordet, og klikker på Neste.

10. I vinduet Konfigurering fullført klikker du på Fullført.

Identity Safe-hvelvet er nå opprettet. Du kan opprette påloggingsinfo eller importere fra en tidligere eksportert hvelvfil.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v96303918_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/03/2018