Avinstallere Norton Online Backup

Avhengig av hvilket operativsystem du har, følger du instruksjonene i ett av følgende avsnitt for å avinstallere Norton Online Backup:

Hvis du avinstallerer Norton Online Backup fra datamaskinen, slettes ikke sikkerhetskopisettet du opprettet tidligere for den datamaskinen.

Avinstallere Norton Online Backup fra Windows

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. Fra listen over installerte programmer, velger du Norton Online Backup og klikker deretter på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Norton Online Backup.

Avinstallere Norton Online Backup fra Mac

1. På menylinjen klikker du på > Datamaskin.

2. Gå til mappen Bibliotek > Programstøtte > Norton Online Backup.

3. Dobbeltklikk på Avinstaller Norton Online Backup.

4. Skriv inn administratorpassordet og klikk på OK.

Takk!

Takk for at du bruker Norton-støtte.

< Tilbake

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v96296979_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sist endret: 26/09/2014