Fjern Search Protect fra Conduit fra datamaskinen

Dette dokumentet hjelper deg med å fjerne det potensielt uønskede programmet, Search Protect by Conduit.

Denne artikkelen gjelder ikke for Windows XP-brukere. Hvis du ønsker mer hjelp, kan du kontakte vårVirusfjerning.

TRINN 1

Kjør Norton Power Eraser - Søk etter uønskede programmer

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Klikk på Lagre.

3. Velg å lagre filen på skrivebordet, og klikk deretter på Lagre.

4. Du kjører Norton Power Eraser ved å dobbeltklikke på NPE.exe -filen.

Hvis Brukerkontokontroll -vinduet vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

5. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

6. I Norton Power Eraser -vinduet, klikker du på ikonet for Søk etter uønskede programmer.

Når Norton Power Eraser har fullført søket, vises søkeresultatene i vinduet Søk etter uønskede programmer fullført.

7. I vinduet Søk etter uønskede programmer fullført klikker du på Avinstaller ved siden av uønsket program eller verktøylinje.

8. Følg instruksjonene på skjermen.

9. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

TRINN 2

Avinstallere Search Protect fra Conduit

Hvis Norton Power Eraser ikke fjerner de uønskede verktøylinjene, fjerner du dem manuelt ved hjelp av Legg til / fjern programmer eller Avinstaller et program i Kontrollpanel.

1. Trykk på Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer klikker du på Search Protect, og deretter på Fjern eller Avinstaller.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Start datamaskinen på nytt når avinstalleringen er ferdig.

TRINN 3

Fjern Conduit-mapper, -filer og -bildefiler.

1. Gå til C:\Programfiler (x86) eller C:\Programfiler

2. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

3. Skriv inn følgende tekst, og trykk på Enter.

kontrollmapper

4. Velg Vis skjulte filer, mapper og disker under fanen Vis i vinduet Alternativer for mappe.

Fjern avmerkingen for Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefalt).

5. Klikk på Bruk, og deretter OK.

6. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

7. Skriv inn følgende plasseringer en etter en, og trykk deretter på Enter.

Naviger til hver plassering og slett alle mapper som er knyttet til Conduit.

• %AppData%\Conduit

• %AppData%\searchprotect

• %AppData%\Conduit\ChromeExtData

• %AppData%\Conduit\ChromeExtData\kdfbddbdpnahdahmamlolacimfdbeckk

• %AppData%\Conduit\ChromeExtData\kdfbddbdpnahdahmamlolacimfdbeckk\Repository

• %AppData%\CRE

• %Temp%\CT3281675

• %Temp%\CT3281675\plugins

• %ProgramFiles%\Conduit

• %ProgramFiles%\Conduit\CT3281675

• %ProgramFiles%\Conduit\CT3281675\plugins

TRINN 4

Sikkerhetskopier Windows-registeret

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk på Enter.

regedit

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

3. Klikk på EksporterFil -menyen.

4. I boksen Filnavn skriver du inn et navn som er lett å huske, f.eks. Registersikkerhetskopi.

5. Velg en plassering der du ønsker å lagre filen med registeroppføringene (.reg).

6. Klikk på Lagre.

Behold sikkerhetskopifilen en ukes tid, til du er sikker på at endringene du har gjort ikke har skapt problemer.

TRINN 5

Slette Conduit-relaterte registernøkler

Disse trinnene krever en avansert forståelse av Windows-operativsystemet. Vi anbefaler at en avansert bruker utfører disse trinnene.

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk på Enter.

regedit

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

3. Gå til følgende plasseringer og fjern alle oppføringer som er relatert til Conduit.

Høyreklikk på oppføringen og klikk på Slett.

• HKEY_CURRENT_USER\Software\Conduit

• HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Conduit

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Conduit

• HKEY_USERS\S-1-5-21-1895488484-4184314878-4136777622-1000\Software\Conduit

4. Klikk på Finn i menyen Rediger.

5. Skriv inn følgende tekst i vinduet Finn, ved siden av Finn hva.

Conduit

6. Under Se på velger du Nøkler, Verdier og Data.

7. Klikk på Find Next (finn neste).

Resultatene vises på høyre side.

8. Høyreklikk på oppføringen og klikk på Endre.

9. Slett verdier eller data i vinduet Rediger streng under Verdidata.

10. Klikk på OK.

11. Trykk på F3 for å søke etter flere oppføringer.

Slett verdiene som nevnt i trinn 7 og 8. Utfør dette søket til ingen flere resultater vises.

12. Klikk på AvsluttFil -menyen.

Avhengig av nettleseren din, tilbakestiller du nettleserinnstillingene for å fjerne uønskede verktøylinjer og søkemotorer fullstendig.

Video