Kjør søk fra kommandolinjen

Norton-produktet lar deg kjøre flere søk fra kommandolinjen. Norton Scanner-funksjonen i Norton-produktet tilbyr denne effektive brukerfunksjonen. Symantec anbefaler at du kun bruker denne funksjonen dersom du er en avansert bruker.

Du kan starte kommandolinjegrensesnittet ved å gå til Finner > Programmer > Verktøy > Terminal.

Kjør et hurtigsøk

• Skriv inn /usr/bin/nortonscanner quickscan på kommandolinjen.

Kjør et fullstendig systemsøk

• Skriv inn /usr/bin/nortonscanner systemscan på kommandolinjen.

Skann en spesifikk fil

• Skriv inn /usr/bin/nortonscanner - a <file path> på kommandolinjen.

Skann en komprimert fil

• Skriv inn /usr/bin/nortonscanner - c <file path> på kommandolinjen.

Søk i Isolasjon

• Skriv inn /usr/bin/nortonscanner quarantine på kommandolinjen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v96192107_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017