Beskytter Nortons e-postsøk mine krypterte e-postkontoer?

E-postsøkfunksjonen i Norton-produktet kan ikke gjennomsøke e-poster fra kontoer som er konfigurert for SSL. E-postsøk kan kun gjennomsøke e-poster fra kontoer som er konfigurert for POP3 og SMTP. E-postene du mottar til sikre kontoer (SSL), er krypterte, og Nortons e-postsøk kan ikke gjennomsøke dem før de er lastet ned til innboksen.

Du er imidlertid fremdeles beskyttet. Hvis noen sender deg en e-post med et infisert vedlegg, lastes dette ned til innboksen sammen med e-posten. Når du åpner den, vil Auto-Protect-funksjonen i Norton-produktet oppdage og fjerne den infiserte filen.

Dette er tilfellet med nesten all nettpost. Det infiserte vedlegget kan være tilgjengelig for nedlasting, men når du prøver å åpne det, vil Norton oppdage det og fjerne det.

Når det gjelder POP3-kontoer, vil e-postsøkfunksjonen oppdage og fjerne den infiserte filen før den lastes ned til innboksen.

Norton-produktet er laget for å overvåke det ekstra laget med beskyttelse som e-postsøkfunksjonen gir for POP3-kontoer. Derfor kan du motta varsel om at datamaskinen ikke er beskyttet når du deaktiverer e-postsøkfunksjonen. Denne advarselen kan ignoreres for SSL-kontoer, eller hvis du ikke har konfigurert noen e-postkonto.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v96137879_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 11/02/2014