Diskoptimalisering defragmenterer SSD-stasjonen på Windows 8-maskinen min

Diskoptimalisering er ikke kompatibel med SSD-stasjoner i Windows 7. I Windows 8 utfører imidlertid Defragmenter og optimaliser-verktøyet en generell optimalisering for å håndtere forskjellige typer harddisker, inkludert SSD-stasjoner.

Microsoft introduserte Defragmenter og optimaliser-verktøyet i Windows 8, som også inkluderer Lagringsoptimalisering. Med SSD-stasjoner utfører Lagringsoptimalisering diskoptimalisering og diskopprydding periodisk når stasjonen er inaktiv. Denne prosessen er annerledes enn tradisjonell defragmentering, og er trygg for SSD-stasjoner.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v95982396_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 10/02/2014