Norton vil fortsette å tilby beskyttelse for Windows XP etter at Microsoft avslutter sin støtte

Microsoft® har formelt kunngjort atkundestøtte for Windows XP avvikles den 8. april 2014. Norton-produktene dine vil fortsette å støtte Windows XP i overskuelig fremtid.

Norton-sikkerhetsprogramvaren mottar ikke lenger de nye produktoppdateringene som kundene på støttede versjoner av Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) mottar. Norton-sikkerhetsprogramvaren vil imidlertid fortsette å motta de nyeste skadeprogramdefinisjonene fra LiveUpdate, samt sårbarhetsoppdateringer og kompatibilitetsrettelser. ID Safe-leserutvidelser støttes ikke lenger på Windows XP. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Norton vedlikeholdsmodus for Windows XP og Windows Vista.

Merk: I tillegg til å kjøre de mest oppdaterte sikkerhetsproduktene er det en svært viktig del av datamaskinbeskyttelsen å sørge for at den er oppdatert med de nyeste oppdateringspakkene (Service Packs) og oppdateringene for operativsystemet.

Som Microsoft har kunngjort, vil de ikke lenger publisere oppdateringer for Windows XP. Datamaskiner som bruker dette operativsystemet, kan bli mål for nettkriminelle, spesielt hvis nye sårbarheter oppdages. Avhengig av hvilke trusler som er involvert, kan Windows XP utsettes for virus og risikoer som nyere Windows-versjoner er immune mot. Hvis du bruker Windows XP, anbefaler vi derfor på det sterkeste at du oppgraderer datamaskinen til et støttet operativsystem så fort som mulig.

1 Kilde: https://support.microsoft.com/en-us/help/14223/windows-xp-end-of-support

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v95977279_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/06/2018