Løse problemer med virussøk hvis ingenting skjer når du kjører søket

Dette problemet kan oppstå på grunn av en mislykket oppdatering. Start datamaskinen på nytt for å løse dette problemet. Hvis du fremdeles ikke kan kjøre et søk, må du avinstallere og installere produktet på nytt ved å bruke verktøyet Norton Removal and Reinstall.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du kjøpte Norton fra tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v95937867_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/05/2018