Feilen «Det har oppstått en ukjent feil» på Mac-en

Du retter dette problemet ved å omstarte Mac-maskinen og så installere Norton-produktet ditt. Hvis problemet fortsetter, gjør du følgende:

TRINN 1

Avinstaller Norton

1. Last ned filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.zip-filen du lastet ned.

Filen pakkes ut.

3. Åpne RemoveSymantecMacFiles -mappen.

4. Dobbeltklikk på RemoveSymantecMacFiles.command -filen.

5. Skriv inn administratorpassordet for Mac OS X, og trykk på enter.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

6. Gjør ett av følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og -mapper, taster du 1

• Hvis du vil avslutte RemoveSymantecMacFiles uten å fjerne noen filer, taster du 2

7. Trykk på enter.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filene.

8. Klikk på Avslutt terminalTerminal -menyen.

Hvis du opplever denne feilen i Mac OS X 10.8.0 eller eldre, må du oppdatere operativsystemet til den nyeste versjonen av Mac OS X 10.8.x før du installerer Norton-produktet på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppdaterer OS X, kan du lese denne kunnskapsbaseartikkelen fra Apple.

TRINN 2

Last ned Norton

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I Installasjon av Norton -vinduet klikker du på Last ned Norton.

4. Klikk på Godta og last ned.

5. Klikk på OK for å lagre og åpne Setup.zip-filen.

6. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

7. Klikk på Godta og Installer for å starte installasjonen.

8. Fullfør installasjonen ved å følge instruksjonene på skjermen.

9. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

10. I vinduet Installasjon fullført klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

< Tilbake

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.