Feil: (8920,212) «Norton LiveUpdate kunne ikke installere en oppdatering» når jeg kjører LiveUpdate

Gå inn på Status for Norton-tjenester for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Sjekk datoen for virusdefinisjonene

1. Start Norton-produktet.

2. I hovedvinduet Under du er beskyttet, sjekker du tidspunktet ved siden av Beskyttelsesoppdateringer.

3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis det er mindre enn ett døgn til, venter du 24 timer før du kjører LiveUpdate.

• Hvis det er mer enn ett døgn til, går du til trinn 3 for å oppdatere virusdefinisjonene med Intelligent Updater.

TRINN 2

Oppdater virusdefinisjonene med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Du må kjenne til Norton-produktets navn og versjonsnummer og Windows-versjon for å velge riktig definisjonsoppsett.

3. Last ned riktig definisjonsoppsett i forhold til Windowsversjon og Norton-produktversjon.

Norton-produkt-versjon

Windows 32-biters plattform

Windows 64-biters plattform

22.7 og nyere

f.eks. 20160718-008-core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20160718-008- core3sdsv5i64.exe

22.6 og eldre

f.eks. 20160718-008- v5i32.exe

f.eks. 20160718- 008- v5i64.exe

4. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

6. I vinduet Symantec Intelligent Updater klikker du på Ja for å fortsette.

7. Når Intelligent Updater har oppdatert definisjonene, klikker du på OK.

Hva hvis ikke dette fungerte?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v95213786_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/08/2016