Om Søk når datamaskinen er inaktiv

Norton-produktet beskytter Mac-en mot de nyeste truslene ved å kjøre søk på datamaskinen automatisk, gjennom funksjonen Søk når datamaskinen er inaktiv. Søk når datamaskinen er inaktiv registrerer når du ikke bruker Mac-en, og kjører søk da.

Alternativet Søk når datamaskinen er inaktiv slås på automatisk når du installerer Norton-produktet. Selv om Søk når datamaskinen er inaktiv kjører søkene automatisk, kan du likevel tilpasse innstillingene for Søk når datamaskinen er inaktiv. Norton-produktet velger når et Søk når datamaskinen er inaktiv skal kjøres, avhengig av innstillingene dine og et par andre forhåndsinnstilte parametere.

Innstillingene for inaktivt søk endres ikke når en annen bruker benytter Mac-en. Norton-produktet oppdager når Mac-en ikke er i bruk, og kjører det inaktive søket med innstillingene konfigurert allerede.

Norton-produktet avbryter Søk når datamaskinen er inaktiv hvis du begynner å bruke Mac-en igjen. Søket fortsetter når Mac-en er inaktiv igjen. Søk når datamaskinen er inaktiv bør alltid være slått på, slik at Norton-produktet kan søke gjennom Mac-en når den er inaktiv.

Du kan bruke alternativet Tilbakestill til standardverdier for å tilbakestille innstillingene for Søk når datamaskinen er inaktiv til standardverdiene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v95123212_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 28/09/2015