Tilpass innstillinger for planlagt søk

Du kan konfigurere Norton-produktet til å kjøre et planlagt søk. Norton-produktet kjører søket på dagen og tidspunktet du velger. Hvis det planlagte søket starter mens du bruker datamaskinen, kan du kjøre søket i bakgrunnen, slik at du ikke trenger å stanse arbeidet. Norton-produktet lar deg tilpasse innstillingene for det planlagte søket.

Norton-produktet viser søkeresultatene på datamaskinen når det planlagte søket er fullført.

Innstillinger for planlagt søk endres ikke når en annen bruker er pålogget på Mac-en. Norton-produktet kjører det planlagte søket til planlagt tid med innstillingene som allerede er konfigurert.

Tilpass innstillinger for planlagt søk

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på beskytt min Mac i ruten til venstre.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden Planlagte søk.

4. Konfigurere søkeinnstillinger vinduet Innstillinger for planlagt søk.

Velg mellom følgende alternativer:

Når du skal søke

Her kan du angi dagen og tidspunktet du vil at Norton-produktet skal kjøre søket på.

Hva skal gjennomsøkes?

Her kan du angi hvor du vil at Norton-produktet skal søke.

Velg mellom følgende alternativer:

• Oppstartsdisk

Utfører søk oppstartsdisken til Mac-en.

• Alle brukermapper

Utfører søk i alle Hjem-mapper på Mac-en.

• Hele systemet

Utfører søk på alle tilgjengelige Mac-disker.

Søk gjennom filer i komprimerte arkiver (anbefalt)

Brukes til å aktivere eller deaktivere søk i komprimerte filer med Norton-produktet.

Vis resultater fra planlagt søk

Brukes til å angi når du vil at Norton-produktet skal varsle deg om resultater fra det planlagte søket.

Velg mellom følgende alternativer:

• Kun hvis infeksjoner blir funnet

Velg dette alternativet hvis du vil bli varslet når en sikkerhetstrussel oppdages.

• Alltid

Velg dette alternativet hvis du vil motta varsler om alle aktivitetene til Norton-produktet under planlagte søk. Du kan motta varsler om aktiviteter som fullførte søk eller søk som er avbrutt på grunn av systemaktivitet.

Tilbakestill til standardinnstillinger

Lar deg stille inn Planlagte søk -innstillingene til de anbefalte innstillingene.

5. Klikk på Lagre.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v95122435_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 01/09/2017