Slå planlagte søk av eller på

Du kan konfigurere Norton-produktet til å kjøre et planlagt søk. Norton-produktet kjører søket på dagen og tidspunktet du velger.

Hvis det planlagte søket starter mens du bruker datamaskinen, kan du kjøre søket i bakgrunnen, slik at du ikke trenger å stanse arbeidet. Du må slå på funksjonen Planlagte søk for at Norton-produktet skal søke gjennom datamaskinen din. Planlagte søk er som standard deaktivert.

Slå planlagte søk av eller på

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på beskytt min Mac i ruten til venstre.

3. I raden Planlagte søk flytter du bryteren til Av eller På.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v95122415_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 30/01/2017